Leírás és Paraméterek
Az ACANA Wild Coast rendkívülien sokféle helyi alapanyagból készült, melyeket a környéken halásztak és termeltek. Kizárólag megbízható partnerektől vásárolunk közvetlenül, ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. Az alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen érkeznek a díjnyertes konyhánkba.
A modern kutya hasonlóan épül fel, mint a vadon élő őse, ezért hiszünk abban,hogy ugyanazt kell ennie.
Hogyan tudhatjuk meg, hogy egy kutyaeledel Biológiailag Megfelelő vagy sem? Nagyon egyszerűen, csak a három húsbavágó kérdésre kell válaszolnunk.
MENNYI HAL?
Az ACANA Wild Coast nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 50 %-a hal - ez közel kétszer olyan nagy mennyiség, mint egy átlagos prémium minőségű termék esetében.
MENNYI FRISS HAL?
A gyártás során felhasznált halak 1/3-a friss, ezért az esszenciális tápanyagok a legtáplálóbb formában kerülnek az ACANA eledelbe. A maradék 2/3 szárított hal, mely meghatározó és természetes forrása a fehérjéknek.
MILYEN FAJTA FRISS HALAK?
Az ACANA Wild Coast 3 friss halból készül az EgészPréda arányaiban, ezért a halhúsok mellett belsőségeket és porcokat is tartalmaz.
- Csendes-óceáni hering – egészben és frissen a Csendes-óceán északi vizeiből.
- Nyílfogú lepényhal lepényhal – egészben és frissen a Csendes-óceán északi vizeiből.
- Csendes-óceáni tőkehal – egészben és frissen a Csendes-óceán északi vizeiből.
A természetben nem léteznek szintetikus kiegészítők, a ragadozó kutyafélék összes tápanyagszükségletét az egész prédaállat elfogyasztása teljesen kielégíti. Az izomzat biztosítja a fehérjéket, a belsőségek tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal, a csontok és porcok kiváló kalcium-és foszforforrások.
CSAK 5 KIEGÉSZÍTŐ | MINDEN MÁS TERMÉSZETES
Az ACANA Wild Coast bőségesen tartalmaz húsokat az EgészPrédaTM arányaiban, ezért a tápanyagokat döntően természetes formában tartalmazza, csak a következő kiegészítőket kellett hozzáadnunk: B5-vitamin, E-vitamin, kolin, cink és réz.
Termékcsalád | Classics |
Fehérjeforrás | Hal |
Analitikai összetétel | |
Nyersfehérje | 29% |
Nyerszsír | 17% |
Szénhidrát | 29,50% |
Nyersrost | 5% |
Nyershamu | 7,50% |
Nedvesség | 12% |
Kalcium | 1,1% |
Foszfor | 0,9% |
Omega-6 | 2,4% |
Linolsav | 2,2% |
Omega-3 | 1,4% |
DHS | 0,4% |
EPS | 0,3% |
Glükozamin | 700mg/kg |
Kondoritin-szulfát | 900mg/kg |